Wat jij zegt bij "Ik vind het te duur" - Anne Quaars | De Beeldstrateeg | Branding Business School
18768
post-template-default,single,single-post,postid-18768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Wat jij zegt bij “Ik vind het te duur”

Wat jij zegt bij “Ik vind het te duur”

Regelmatig krijg ik vragen van klanten over prijsbezwaren.

 • ‘Heel leuk hoor, je aanbod, maar ik vind het te duur.’
 • ‘Daar heb ik geen budget voor.’
 • ‘Dat is financieel niet haalbaar voor mij.’

Ik schreef er recent een artikel over voor Freelancer.nl  ( Klik hier om het artikel te lezen)

En omdat er zó veel over te vertellen is, besloot ik (ja, ’s avonds laat, inspiratie laat zich niet timen 😉 ) er een livestream over op te nemen.

Je kunt hem hieronder terugkijken.

Spoiler alert: ik denk dat de prijs meestal niet het echte probleem is. Het zit hem vaak veel meer in dat iemand niet overtuigd is van je waarde. Hoe je daar achter komt? En hoe je er mee omgaat? In de video geef ik je 5 tips om prijsbezwaren effectief te pareren. En ook een aantal krachtige vragen die je helpen om op tafel te krijgen wat er echt speelt.

Heb je vragen? Of wil je er meer over weten? Kom eens naar een van mijn gratis webinars, die ik regelmatig geef. Hier vind je een overzicht van de aankomende gratis webinars die ik geef. 

 

 

Interessant artikel? Deel het met je netwerk.
3 Reactie's
 • Olivia Prins
  Geplaatst op 11:21h, 15 september Beantwoorden

  Interessant maar als je een webwinkel hebt kan je niet participeren op deze gedachte. Tegenwoordig is alles te duur met winkels zoals Action en Alibaba.

  • guy
   Geplaatst op 13:17h, 17 december Beantwoorden

   Als “droge” webwinkel niet inderdaad. Richt je niet op mensen die puur op prijs kopen, verloren energie want die gaan idd naar Action en China. Ik probeer dit te counteren door “menselijke” accenten te integreren, mogelijkheid te bieden voor snel persoonlijk contact (niet alleen een contactformulier, maar ook een persoonlijk e-mailadres waarop snel geantwoord wordt). Ik denk dat dit de enige manier is waarop we een antwoord kunnen bieden aan de andere online concurrenten.

 • Bert Houtenbos
  Geplaatst op 14:45h, 06 december Beantwoorden

  dank je, hier heb ik wat aan!

Geef een reactie