NIEUWE GRATIS ONLINE TRAINING (LIVE!!)
Datum nog niet bekend

Zó verdubbel jij je tarief & omzet als zelfstandige

In deze gratis online training ga jij leren:

  • Waarom het veel zelfstandigen maar niet lukt om hun prijs echt te verhogen, zonder dat hun klanten boos worden of massaal weglopen.
  • Wat je moet doen om je aanbod en jezelf zo te presenteren, dat klanten er graag veel meer voor betalen.
  • Hoe je je prijzen verhoogt bij bestaande klanten, zonder dat je omzet verliest of risico’s loopt.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je jaaromzet verdubbelt en klanten bewust met jou willen werken, ook in een markt die vol zit met goedkopere concurrentie.
  • Met welke aanpak een van mijn klanten haar prijs effectief kon verzevenvoudigen, terwijl het verkopen haar veel minder moeite kost en ze meer plezier heeft en haar klanten beter helpt.
  • Waarom alleen het tarief verhogen niet genoeg is, en wat er nodig is om WEL slim aan te pakken.

>>> Scroll verder om je meteen aan te melden >>>

Aangenaam! Mijn naam is Anne Quaars. Ik ben oprichter van De Beeldstrateeg en eigenaar van de Branding Business School. Ik help jou, als zelfstandige trainer, coach, adviseur of creatieve ondernemer om jezelf zó in de markt te zetten dat je nooit meer last hebt van concurrentie en geen klant meer om je heen kan.

Afgelopen jaren heb ik zelf meerdere keren mijn tarieven fors verhoogd (lees: meermaals verdubbeld). En dat heeft me bepaald geen windeieren gelegd: mijn omzet is verdubbeld, ik werk met de leukste klanten en volgens mijn eigen visie en voorwaarden. Dagelijks geniet ik van het werk dat ik mag doen. En dat is ook wat ik jou gun en waar ik andere ondernemers mee help. 

Dus als bovenstaande je aanspreekt, zijn mijn strategieën, tips en inzichten mogelijk zeer waardevol voor jou. Zorg daarom dat je snel je plek reserveert bij deze gratis training, want vol = vol. Ik kijk er naar uit om er samen met jou een fantastisch webinar van te maken. Tot binnenkort!

Meld je hieronder aan voor het webinar. Je ontvangt bovendien de gratis BONUS Implementatiechecklist.

Je ontvangt per mail alle informatie voor deze training plus regelmatig waardevolle tips waarmee jij een succesvol bedrijf opbouwt. Let op: er komt geen opname. Kies dus het tijdstip dat voor jou het beste past. Mocht je er niet bij kunnen zijn, meld je dan wel aan om op de hoogte te blijven van toekomstige events.

Meld je hieronder aan voor het webinar. Je ontvangt bovendien de gratis BONUS Implementatiechecklist.