Waarom een strategie voor beeld noodzakelijk is. - Anne Quaars | De Beeldstrateeg | Branding Business School
15831
post-template-default,single,single-post,postid-15831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Waarom een strategie voor beeld noodzakelijk is.

Waarom een strategie voor beeld noodzakelijk is.

Een introductie van de Beeldstrateeg.

“ Anne, kan je even snel een paar foto’s maken?”
Regelmatig krijg ik die vraag. Soms is dat prima. Veel vaker zie ik dat we meer impact zouden hebben, als we slimmer gebruik maakten van beeld. En het goede nieuws is: dat kan ook!

We willen binnenkomen. Onze klanten, ons publiek, onze volgers raken. Zodat we de juiste doelgroep aanspreken, er iets in beweging komt. Verbinding ontstaat. Actie volgt. Dat vinden we belangrijk. En dus investeren we. In marketing- en communicatiestrategieën, copywriting, vormgeving.

Vaak wordt fotografie een beetje ondergeschoven. Vullen we het geheel met wat stockfoto’s. Denken we niet altijd na of het eigenlijk wel past bij de boodschap, je merk of publiek – nog even los van de technische en esthetische kwaliteit. Maar als je de ‘ beeldboodschap’ niet hebt bepaald, maakt het eigenlijk ook niet echt uit wat er op de foto te zien is. Als het er maar een beetje leuk uitziet. Zonde, want beeld is juist zo krachtig.

Beeld roept emoties op. Verwerkt sneller dan tekst. Trekt de aandacht. Maakt aantrekkelijker. Beeld vergroot het bereik. Kortom: met goede beelden heb je meer impact!

Stel je nu eens voor dat je beeld voortaan slim gaat gebruiken.

Zodat je je klanten en publiek raakt.
Meteen helder maakt waar je voor staat.
Je merk onderscheidend positioneert.

In één oogopslag het juiste publiek aantrekt.
Je merk aantrekkelijk maakt.
Campagnes succesvoller maakt.
Jouw toegevoegde waarde als ondernemer treffend communiceert.
Dan gebruik je fotografie op een strategische manier.

Aangenaam, ik ben Anne, ook wel De Beeldstrateeg. En zie hier mijn visie op communiceren met beeld. Ik geef je graag vrijblijvend ideeën over hoe je fotografie voor jouw merk kunt laten werken. Zodat jij ook binnenkomt met beeld. Neem contact met me op.

Download de Gratis Checklist “In Beeld bij je klant”Download de Gratis Checklist: In Beeld bij je klant
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Interessant artikel? Deel het met je netwerk.
Geen reactie's

Geef een reactie