NIEUW EVENT: NOOIT MEER CONCURRENTIE (15/6) - Anne Quaars | De Beeldstrateeg | Branding Business School
18275
post-template-default,single,single-post,postid-18275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

NIEUW EVENT: NOOIT MEER CONCURRENTIE (15/6)

NIEUW EVENT: NOOIT MEER CONCURRENTIE (15/6)

Word jij als zelfstandige expert of creatieve ondernemer regelmatig (onterecht) vergeleken met concurrentie? En leg je het vervolgens af, terwijl jouw aanbod veel passender is?

Of trek je de klanten aan die eigenlijk niet zo goed (meer) bij je passen? Merk je dat de resultaten van deze klanten niet optimaal zijn, omdat het niet jouw meest ideale klanten zijn. Of dat jij je niet gewaardeerd voelt in de samenwerking. Of misschien zijn ze niet bereid de prijs te betalen die jouw dienst echt waard is.

Als dit herkenbaar voor je is: zorg dan dat je 15 juni as. vrijhoudt van 10.00 tot 16.00u. Ik ga namelijk een SUPERGAAF  uniek online event organiseren.

–> NOOIT MEER CONCURRENTIE <–


Zó word jij de absolute en vanzelfsprekende #1 keuze voor jouw klanten

Hierin leer je hoe jij de absolute #1 keuze wordt in jouw markt, waardoor klanten het liefst met JOU willen werken. En dus niet met concurrentie, ook al is die misschien goedkoper. Je laat hiermee de concurrentie ver achter je. Je trekt de leukste en beste klanten aan die goed betalen voor jouw waarde. Welke doorbraak zou dat betekenen voor jouw bedrijf?

Dit event is voor een kleine groep, dus met volop persoonlijke aandacht voor jou en je vragen. Ik ga je hoogstpersoonlijk helpen met die unieke, onvergelijkbare #1 positie en 1 dag maak je een flinke sprong. Ik ben de enige branding business coach in Nederland die op deze manier zo rechtstreeks, creatief én strategisch met je meedenkt.

Reserveer je plek snel, want het aantal plaatsen is vanwege de persoonlijke aandacht heel beperkt!

https://debeeldstrateeg.com/nooitmeerconcurrentie

 

 

Interessant artikel? Deel het met je netwerk.
Geen reactie's

Geef een reactie