“Ik ga het helemaal anders doen” - Anne Quaars | De Beeldstrateeg | Branding Business School
17970
post-template-default,single,single-post,postid-17970,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

“Ik ga het helemaal anders doen”

“Ik ga het helemaal anders doen”

Als je dit leest, is de kans groot dat je een droom hebt.

Misschien droom je er wel van om je eerste ton te verdienen, met het werk dat je het liefste doet.
Het komende jaar je omzet te verdubbelen.
Of #1 in je markt te worden.
Onvergelijkbaar te worden, zodat je geen concurrentie meer hebt.
Eindelijk dat bedrijf te hebben dat jouw ideale leven support, in plaats van andersom.

Ik snap dat als geen ander. Maar ik weet, uit eigen ervaring, dat er allerlei gedachten zijn die je dan tegenhouden. Misschien geldt dat ook wel voor jou.

  • Wie ben ik om dit te doen? Kan ik dit wel? Wat als het niet lukt?
  • Ik ben te jong / te onervaren / niet “commercieel” / niet uniek / etc.
  • Ik weet niet hoe ik goede prijzen moet vragen / mezelf moet onderscheiden / effectieve marketing doe / mijn aanbod onweerstaanbaar presenteer / etc.
  • Ik kan niet…… Ik ben niet zo iemand die…..(vul maar in).

Het zijn precies de gedachten die ik zie bij mijn klanten. En ik herken ze van mijzelf.

Weet je: hieraan vasthouden (want dat is het: een keuze!) zorgt ervoor dat je blijft zitten waar je zit. Het stopt alle groei, ook van je bedrijf.

Het zorgt er voor dat je niet doet wat je eigenlijk zou willen doen.
Dat je jezelf klein houdt, en niet de persoon bent die je zou kunnen zijn.
Een leider. Iemand die anderen helpt. Die impact heeft. En een bloeiend bedrijf heeft, onder jouw voorwaarden.

Door vast te houden aan wat je nu hebt, gaat het niet gebeuren.
Het is aan jou om in je eigen grootsheid te stappen.
JIJ moet de eerste stap zetten. Een beslissing nemen. En er VOL voor gaan.
Pas dan kan er wat ontstaan.

Ja, dat is eng.

Maar dat is precies waarom je het moet doen. Want dat is waar de groei zit. Dat is waar jij doorheen moet breken om op een volgend level te komen. Ook met je bedrijf.

Wat de meeste mensen écht tegenhoudt om succesvol te zijn, is dat ze bang zijn om oncomfortabel te zijn. Ze houden vast aan wat ze hebben, in plaats van wat mogelijk is. Daarom verandert er niets.

Als ik terugkijk naar wat voor mij de verandering en groei bracht, was het steeds dat ik weer een grote, nieuwe, enge stap moest zetten. Wie ben ik om… Ik kan het niet… Ik heb het geld niet…. Ik ben niet zo’n persoon die…. Enzovoort.

Daar doorheen breken, me daar niet door te laten stoppen: dat is wat mijn leven en bedrijf heeft veranderd en de grootste groei heeft gebracht.

De conclusie die ik toen trok: er zit altijd veel meer in je dan je zelf denkt. En dat geldt ook voor jou. Dat wil ik je graag laten ervaren.

Daarom ga ik iets compleet nieuws doen. Waarmee ik jou tot op het bot ga uitdagen om ECHT in die grootsheid te stappen. Zodat jij supergroot resultaat behaalt. Omdat ik weet dat het kan. Als je maar durft te kiezen.

Dit is voor jou, als je wilt doorbreken. Als je #1 wilt worden in je markt, je resultaat wilt verdubbelen en/ of je eerste ton wilt halen, je klanten op de best mogelijke manier wilt helpen en onvergelijkbaar wilt worden zodat je geen concurrentie meer hebt. Dit is voor leiders.

Ik ga je er hoogstpersoonlijk mee helpen. Als business coach, als branding expert, als fotograaf, als marketeer en als creatief/conceptueel strateeg.

Misschien zie je zelf nog niet dat dit mogelijk is. Maar ik weet dat er ALTIJD veel meer in jou zit dan jij nu zelf ziet. Ik reik je graag een nieuw en groter perspectief aan in een strategiegesprek. Stuur hieronder een simpele mail en we plannen een sessie in.

Anne, dit wil ik!
Op jouw succes,

X Anne

Interessant artikel? Deel het met je netwerk.
Geen reactie's

Geef een reactie