Dit vond ik doodeng - Anne Quaars | De Beeldstrateeg | Branding Business School
16754
post-template-default,single,single-post,postid-16754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Dit vond ik doodeng

Dit vond ik doodeng

“Anne, jij bent echt zo’n powervrouw.” Ik hoor het hem nog zeggen.

Van binnen moet ik lachen. Ben ik een powervrouw? Zie ik mezelf zo? Geen idee. Bovenal ben ik een mens van vlees en bloed. En ondernemer. En ja, net zoals ieder mens met af en toe een twijfel. Waar ik vroeger bijvoorbeeld een enorme hekel aan had, was acquisitie. Man, verschrikkelijk! Ik zag daar als een berg tegenop. Waarschijnlijk had het te maken met dat ik moeite had met kritiek of afwijzing. Inmiddels is dat wel verbeterd 😉 Ook omdat ik andere manieren ontdekte om in beeld te komen bij klanten. Zodat je gezien en onthouden wordt. Dat maakt het ondernemen een stuk relaxter en gewoon veel leuker! Kijk hieronder maar even.

Meer weten over in beeld komen bij je klanten?
Vandaag kun je nog profiteren van 50% korting op de workshop Kom IN BEELD bij je klant.
Lees hier meer of reserveer meteen je ticket.

Download de Gratis Checklist “In Beeld bij je klant”Download de Gratis Checklist: In Beeld bij je klant
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Interessant artikel? Deel het met je netwerk.
Geen reactie's

Geef een reactie